Pasen

Op 4 en 5 april is het weer Pasen. Helaas kunnen we jullie ook dit jaar niet welkom heten in ons restaurant voor een overheerlijk paasdiner maar wij kunnen wel voor u koken zodat u een smaakvolle restaurantervaring in huis kunt halen met pasen. Ons 3-gangen paasmenu wordt op 4 april (1e paasdag) vers bereid en u kunt het die dag tussen 14:00 en 16:00 afhalen of door ons laten bezorgen. U hoeft alleen nog maar even het hoofdgerecht op te warmen, de paaseitjes te verstoppen en de MatthäusPassion op te zetten. Scroll verder om het menu te zien. U kunt reserveren t/m vrijdag 2 april. 

LET OP: Wij zijn op zondag 4 april alleen geopend van 14:00 tot 16:00 voor het afhalen van het paasmenu.
               We zijn tijdens Pasen niet geopend voor reguliere bestellingen.

U kunt reserveren door op onze bestelpagina het aantal paasmenu’s te bestellen dat u nodig heeft. Nadat wij u bestelling hebben ontvangen ontvangt u een bevestiging dat het dezelfde dag nog wordt bezorgd, deze kunt u negeren. Bezorg- of afhaalmoment is zondag 4 april tussen 14:00 en 16:00! Onderstaand het menu.

U kunt uw paasmenu’s HIER bestellen.

Let op! U kunt uw bestelling t/m 31 maart kosteloos annuleren, U krijgt dan een tegoedcode voor het hele bedrag te besteden op www.casalisa.nl. Voor annuleringen na 31 maart ontvangt u een tegoedcode voor onze website t.w.v. 50% van het totale bedrag.
Neem voor annuleringen telefonisch contact met ons op.