Valentijn

Zondag is het weer Valentijnsdag en hoewel u helaas niet terecht kunt in ons restaurant voor een romatisch diner kunt u onze keuken wel naar huis halen met ons valentijnsmenu. Verras uw partner met een romantisch avondje uit eten in eigen huis. Wij koken voor u een valentijnsdiner met de restaurantkwaliteit die u van ons gewend bent. Het 3-gangen menu wordt op 14 februari vers bereid en u kunt het die dag tussen 15:00 en 17:00 afhalen of door ons laten bezorgen. U hoeft alleen nog maar even het hoofdgerecht op te warmen, de kaarsjes aan te steken en een romantisch muziekje aan te zetten. Scroll verder om het menu te zien. Vandaag is de laatste dag dat u kunt reserveren!

U kunt reserveren door op onze bestelpagina het aantal valentijnsmenu’s te bestellen dat u nodig heeft. Nadat wij u bestelling hebben ontvangen ontvangt u een bevestiging dat het dezelfde dag nog wordt bezorgd, deze kunt u negeren. Bezorg of afhaalmoment is zondag de 14e tussen 15:00 en 17:00! Onderstaand het menu.

U kunt uw valentijnsmenu’s HIER bestellen.

Let op! U kunt uw bestelling t/m 11 februari kosteloos annuleren, U krijgt dan een tegoedcode voor het hele bedrag te besteden op www.casalisa.nl. Voor annuleringen na 11 februari ontvangt u een tegoedcode voor onze website t.w.v. 50% van het totale bedrag.
Neem voor annuleringen telefonisch contact met ons op.