Evenementen

Casa Lisa is in 2015 begonnen als cateringbedrijf op live events. In de loop der jaren heeft het bedrijf achter de schermen maaltijden verzorgd op festivals als Appelsap, Milkshake, Valtifest, Gay Pride, Nue Now, Amsterdam Open Air, Drumcode en Macumba. Tevens is Casa Lisa de vaste cateraar van Awakenings in de Gashouder (Amsterdam) en het Klokgebouw (Eindhoven).

In de loop der jaren zijn er uiteenlopende cateringopdrachten bijgekomen voor bedrijven, scholen, universiteiten en diverse particuliere gelegenheden zoals huwelijken en andere festiviteiten. Omdat het succes van het cateringbedrijf om meer werkruimte vroeg en tevens de drang aanwezig was om ook consumenten te bedienen, opende Casa Lisa in 2017 de deuren van Traiteur Casa Lisa die in mei 2019 na een korte verbouwing werd omgedoopt tot een restaurant.

Catering Casa LIsa

Gezond & ambachtelijk

Casa Lisa levert op lokatie gezonde en ambachtelijke maaltijden tegen een zeer schappelijke prijs. Onze specialiteit is met name de Zuid-Europese keuken maar indien gewenst kunnen wij ook uitstekend Aziatisch, Caraïbisch, Arabisch of Hollandse pot koken. Alle maaltijden kunnen met of zonder service worden geleverd en servies, bestek en glaswerk behoren allemaal tot de opties. Wanneer Casa Lisa het eten van uw personeel of gasten verzorgt, dan bent u verzekerd van vers en gezond eten, waar niet alleen volle aandacht maar ook liefde in is gestopt.

Vrijblijvende offerte

Gezond en lekker eten op locatie is mogelijk voor minder dan je denkt. Daarom maken we graag een vrijblijvende offerte voor je. Hiervoor gaan we met je in gesprek om de exacte behoefte vast te stellen. Dit levert een offerte op waarin precies staat hoe in jullie behoefte wordt voorzien en wat de kosten daarvoor zijn. Het resultaat? Verrassend goede catering voor een schappelijke prijs en een glimlach op de gezichten van iedereen die van onze catering geniet.

Interesse in catering van chef Lisa Lunenburg? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.