Lisa Lunenburg

Chefkok Lisa Lunenburg is op 16-jarige leeftijd begonnen als keukenhulp op het Amsterdamse strand Blijburg. Al snel stroomde zij door naar andere functies in de keuken. Als rechterhand van Chefkoks Manasse Nijenhuis en Mike Allen heeft Lisa tien jaar als kok / bedrijfsleider van restaurant Koffiehuis van den Volksbond en tijdens haar koksopleiding de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Na vier jaar freelance te hebben meegewerkt aan de artiesten- en personeelscatering voor Lowlands was de interesse voor het cateringvak definitief gewekt en startte zij met haar partner Niels Jansen Casa Lisa.

Niels Jansen

Maître de maison en vinoloog Niels Jansen heeft na een carrière van 25 jaar in marketing in de muziekindustrie, media en de vastgoedbranche het roer volledig omgegooid. Sinds de opening van traiteur Casa Lisa in 2017 heeft hij zich volledig gestort op het zakelijk realiseren en uitbouwen van Casa Lisa als cateringbedrijf en sinds mei 2019 als restaurant. Als gastheer adviseert hij gasten graag bij het maken van een geschikte keuze voor een bijzondere wijn, lekker speciaalbiertje en een exclusief digestiefje.