Kerst

De kerstdagen zijn weer in aantocht en of ons restaurant open is en tot hoe laat is nog maar de vraag. Wilt u toch het gemak en de kwaliteit van “uit eten” maar geen dagtaak eraan hebben in de keuken dan bieden wij een uitkomst. Wij koken voor u een kerstdiner in de restaurantkwaliteit die u van ons gewend bent en komen dat indien gewenst aan huis brengen. Het Italiaanse 3-gangen menu wordt vers bereid en wij leveren het op afspraak de 24e, 25e of 26e koud aan inclusief handige opwarminstructies. U kunt het op één van deze dagen ook kosteloos komen ophalen in ons restaurant. Scroll verder om het menu te zien. 

U kunt reserveren door op onze bestelpagina het aantal kerstmenu’s te bestellen dat u nodig heeft. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij t.z.t. contact met u op om de gewenste gangen af te stemmen en een bezorgafspraak in te plannen. 

Woont u in Ouderkerk a/d Amstel, Amstelveen of Amsterdam Zuid? Dan kunt u niet bestellen via onze website omdat we daar normaal gesproken niet bezorgen, echter wij bezorgen wel uw kerstmenu! Stuur een email met uw bestelling naar niels@casalisa.nl en wij nemen contact met u op.

Let op!We hebben zowel een voorgerecht als hoofdgerecht dat volledig gluten-, noten- als lactosevrij is zoals te zien op het menu. Indien u één van deze  allergiën heeft kunt u deze bestellen. Daarnaast zullen wij ook een allergievrij dessert maken. Andere gerechten van het menu kunnen we helaas niet op aanvraag allergievrij bereiden.

U kunt uw kerstmenu’s HIER bestellen. 
Gelieve geen gerechten erbij te bestellen van de reguliere kaart aangezien deze tijdens kerst niet leverbaar zijn!

Let op! U kunt uw bestelling t/m 12 december kosteloos annuleren, u krijgt het volledige bedrag dan teruggestort. 
Annuleert u van 13 t/m 19 december dan krijgt u een tegoedcode t.w.v. het totale bedrag voor toekomstige bestellingen op onze website.
V
oor annuleringen na 19 december ontvangt u een tegoedcode voor onze site t.w.v. 50% van het totale bedrag.
Neem voor annuleringen telefonisch contact met ons op.