Kerst

De kerstdagen zijn weer in aantocht en zoals inmiddels bekend is geworden moet de horeca gesloten blijven. Wilt u toch het gemak en de kwaliteit van “uit eten” maar geen dagtaak eraan hebben in de keuken dan bieden wij een uitkomst. Wij koken voor u een kerstdiner in de restaurantkwaliteit die u van ons gewend bent en komen dat ook nog eens gratis brengen. Het 3-gangen menu wordt op 24 december vers bereid en wij leveren het de 24e einde van de middag of begin van de avond koud aan inclusief handige opwarminstructies. U kunt zelf bepalen of u deze op de 24e, 25e of 26e wilt nuttigen. Scroll verder om het menu te zien. 

U kunt reserveren door op onze bestelpagina het aantal kerstmenu’s te bestellen dat u nodig heeft. Nadat wij u bestelling hebben ontvangen nemen wij t.z.t. contact met u op om de gewenste gangen af te stemmen en een bezorgafspraak in te plannen. Onderstaand het menu.

U kunt uw kerstmenu’s HIER bestellen.

Mocht van overheidswege ons restaurant toch geopend worden voor de kerstdagen dan bieden wij u de optie uw reservering voor het bezorgmenu  tegen een meerprijs om te zetten in een reservering voor het restaurant waar een uitgebreider menu zal worden gehanteerd.

Let op! U kunt uw bestelling t/m 13 december kosteloos annuleren, u krijgt het volledige bedrag dan teruggestort. 
Annuleert u van 14 t/m 20 december dan krijgt u een tegoedcode t.w.v. het totale bedrag voor toekomstige bestellingen op onze site.
V
oor annuleringen na 20 december ontvangt u een tegoedcode voor onze site t.w.v. 50% van het totale bedrag.
Neem voor annuleringen telefonisch contact met ons op.