Kerst

De kerstdagen zijn weer in aantocht! Wilt u toch het gemak en de kwaliteit van “uit eten” maar geen dagtaak eraan hebben in de keuken dan bieden wij een uitkomst. Wij koken voor u een kerstdiner in de restaurantkwaliteit die u van ons gewend bent en u kunt dat bij ons in het restaurant op de gewenste dag ophalen (24e, 25e of 26e). Het 3-gangen menu wordt vers bereid en wij leveren het koud aan inclusief handige opwarminstructies. U kunt het indien gewenst ook op één van deze dagen op afspraak laten bezorgen tegen een vergoeding. Omdat wij hebben besloten ons volledig te focussen op de kerstmenu’s voor thuis zal het restaurant alleen geopend zijn voor afhalen van de menu’s. 
Scroll verder om het menu te zien.

U kunt reserveren door op onze bestelpagina het aantal kerstmenu’s te bestellen dat u nodig heeft. U kunt in het opmerkingenveld uw keuzes doorgeven voor de gerechten en de gewenste dag van afhalen of bezorgen (24, 25 of 26 december). Afhalen op de gewenste dag kan tussen 12:00 en 15:00. In geval van bezorging nemen wij in de dagen voor kerst contact met u op om een bezorgtijdstip in te plannen (ook ergens tussen 12:00 en 15:00) 

Woont u in Amstelveen of Amsterdam Zuid? Dan kunt u niet bestellen via onze website omdat we daar normaal gesproken niet bezorgen, echter wij bezorgen wel uw kerstmenu! Stuur een email met uw bestelling naar niels@casalisa.nl en wij nemen contact met u op.

Let op!We hebben zowel een voorgerecht als hoofdgerecht dat volledig gluten-, noten- als lactosevrij is zoals te zien op het menu. Indien u één van deze  allergiën heeft kunt u deze bestellen. Daarnaast zullen wij ook een allergievrij dessert maken. Andere gerechten van het menu kunnen we helaas niet op aanvraag allergievrij bereiden.

U kunt uw kerstmenu’s HIER bestellen. 
Gelieve geen gerechten erbij te bestellen van de reguliere kaart aangezien deze tijdens kerst niet leverbaar zijn!!

Let op! U kunt uw bestelling t/m 11 december kosteloos annuleren, u krijgt het volledige bedrag dan teruggestort. 
Annuleert u van 12 t/m 18 december dan krijgt u een tegoedcode t.w.v. het totale bedrag voor toekomstige bestellingen op onze website.
V
oor annuleringen na 18 december ontvangt u een tegoedcode voor onze site t.w.v. 50% van het totale bedrag.
Neem voor annuleringen telefonisch contact met ons op.