Kerst vieren in Casa Lisa of liever afhalen?

Het kan allebei!
Naast ons gebruikelijke afhaalmenu is ons restaurant dit jaar namelijk ook geopend op 1e en 2e kerstdag voor een Italiaans 6-ganger diner.

Wilt u toch het gemak en de kwaliteit van “uit eten” maar geen dagtaak eraan hebben in de keuken dan kunt u een 3-gangen kerstmenu bij ons bestellen. Wij koken voor u een kerstdiner in de restaurantkwaliteit die u van ons gewend bent en u kunt dat bij ons in het restaurant op
24 of 25 december ophalen tussen 12:00 en 15:00. Het 3-gangen menu wordt vers bereid en wij leveren het koud aan inclusief handige opwarminstructies. Scroll verder om uw kerstmenu te bestellen.

Gaat u liever uit eten met kerst?
Reserveer dan snel een tafeltje via telefoon of een email naar niels@casalisa.nl. U krijgt dan een betaalverzoek voor een aanbetaling van 25 euro per persoon. Zodra deze is voldoen is uw reservering definitief.

Scroll verder om beide menu’s te zien.

Bovenstaande menu is alleen te nuttigen in ons restaurant en de gerechten hiervan zijn niet te bestellen voor thuis. Wilt u 1e of 2e kerstdag van dit menu komen genieten in ons restaurant dan kunt u een tafeltje reserveren door ons te bellen op 020-7371621 of een email te sturen naar niels@casalisa.nl.

Wilt u liever onderstaande kerstmenu voor thuis reserveren? Dan kunt u dit doen door op onze bestelpagina het aantal kerstmenu’s te bestellen dat u nodig heeft. U kunt in het opmerkingenveld uw keuzes doorgeven voor de gerechten en de gewenste dag van afhalen (24 of 25 december). Afhalen op de gewenste dag kan tussen 12:00 en 15:00.

Woont u niet in Diemen of Duivendrecht? Dan kunt u uw kerstmenu telefonisch reserveren of via een email naar niels@casalisa.nl.

Let op!We hebben zowel een voorgerecht als hoofdgerecht dat volledig gluten-, noten- als lactosevrij is zoals te zien op het menu. Indien u één van deze  allergiën heeft kunt u deze bestellen. Daarnaast zullen wij ook een allergievrij dessert maken. Andere gerechten van het menu kunnen we helaas niet op aanvraag allergievrij bereiden.

U kunt uw kerstmenu’s HIER bestellen.

Gelieve geen gerechten erbij te bestellen van de reguliere kaart aangezien deze tijdens kerst niet leverbaar zijn!!

Let op! U kunt uw bestelling t/m 10 december kosteloos annuleren, u krijgt het volledige bedrag dan teruggestort. 
Annuleert u van 11 t/m 17 december dan krijgt u een tegoedcode t.w.v. het totale bedrag voor toekomstige bestellingen op onze website.
V
oor annuleringen na 17 december ontvangt u een tegoedcode voor onze site t.w.v. 50% van het totale bedrag.
Neem voor annuleringen telefonisch contact met ons op.